Restaurangchef Barabicu
Hoppas du är sugen på nya utmaningar för nu letar vi på Barabicu efter just dig och undrar om du vill leda vårt fina team?
Som restaurangchef hos oss driver du en restaurang med hög energi, mycket glädje, genuin mat och personlig service. Det viktigaste för oss är att du älskar mat och dryck och brinner för att leda och inspirera andra genom arbetsglädje och goda resultat.
Du är den som gör grymma rekryteringar och har superkoll på gästupplevelsen, matkvaliteten, ekonomi och budget.
Ditt jobb kommer vara att bygga och utveckla ett team som tillsammans når uppsatta mål och levererar en matupplevelse som är extra allt för gästerna både dag som kväll.
Sedan 2013 har Barabicu introducerat vedeldad mat, fantastiska cocktails, grymt vin och underbar atmosfär till Rosenlund, en av de mest eklektiska stadsdelarna i Göteborg.
Woodfired Bazaar
På Barabicu lagar vi mat över eld.
Vi tycker att vedeldad mat smakar bättre, är mer spännande och väldigt inspirerande att arbeta med.
Vi hittar vår inspiration från levanten och medelhavet.
Lika viktig som elden är för vårt kök, lika viktig är vår service gentemot våra gäster. Barabicus matsal är känd för sin livliga atmosfär med rustik industriell inredning, musik och glada människor, en plats för roliga och sociala middagar.
Vi fokuserar på genuin service och vi strävar efter att ge våra gäster den bästa upplevelsen. Vi har en dynamisk vinlista som är inriktad på viner som passar vårt köks smakprofil och matchas för att hitta rätt kombinationer.
Du bör har minst 3 års erfarenhet av ledarskap inom restaurang samt minst 5 års yrkeserfarenhet inom restaurang från servis.
Du talar och skriver engelska obehindrat och har god datorvana, ett extra plus ifall du har erfarenhet av att jobba med program som Caspeco, Waiteraid och Trivec.
Omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Ansökningar hanteras löpande
Skicka din ansökan till andreas@barabicu.se